*
Wesprzyj nasz projekt

Kadu

forum użytkowników Kadu
Teraz jest 06 wrz 2010 13:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Wyczyścić forum?
Tak 0%  0%  [ 0 ]
Nie mam zdania 13%  13%  [ 3 ]
Kategorycznie NIE 88%  88%  [ 21 ]
Liczba głosów : 24
Autor Wiadomość
 Tytuł: Może by wyczyścić forum :-)?
PostNapisane: 28 cze 2005 22:41 

Nie chcę, żeby to brzmiało jakbym miał ochotę się rządzić... ale może to przyspieszy forum...

Można by powywalać stare posty, bo niestety nikt nie raczy ich czytać. Po stokroć wrzucane są tematy związane z tym samym problemem... Jak usunie się z ostatnich pół roku posty to i tak będzie gdzie linkować w stylu (tutaj była o tym mowa -> link).

Forum daje swobodę wypowiedzi, ale czy komuś będzie się chciało czytać nasze dzisiejsze twórczości za 7 miesięcy? Będą czytać tak jak dziś... bierzące posty :|

Ewentualnie jak sie komuć chce, to mógłby poprzeglądać i powywalać duble... a jak pomysł się podoba a nikomu się nie chce, to mogę przez te kilka dni pomoderować :-)

ZMIENIONE:
chodzi nie o posty tylko o tematy :P

Prosimy, wyłącz Adblock dla witryny kadu.net. Weź pod uwagę, że zyski z kliknięć w linki sponsorowane wspierają rozwój Kadu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005 22:52 

A co z opcja "Szukaj" gdy ktos ma jakis problem ?

Tytuł: ...
PostNapisane: 28 cze 2005 23:12 

Nie wiem już sam. W sumie powtarzają się te wszystkie problemy, więc jak pisałem:

1): ludziska będa i tak zadawac ponownie pytania
2): i tak opcja Szukaj, znajdzie z 4 tematy związane z szukanym problemem.

Usunięcie pewnej ilości nie wpłynie na zawartość tematyczną forum...

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005 00:18 

rzeczywiscie masa tematow sie dubluje, ale klopot jest w tym, komu bedzie sie chcialo to wszystko przegladac i usowac ... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005 00:52 

Ja mysle, ze forum dziala dosc szybko i nie potrzebuje duzej optymalizacji, w przeciwienstwie do starych czasow kiedy to strona 2 min sie wczytywala, a stare tematy powinno sie zostawic chocby dla samego archiwum, moze ktos za 10 lat bedzie chcial sobie przypomniec jak to tutaj pisal, i co wtedy? :P

Tytuł: ...
PostNapisane: 29 cze 2005 01:10 
chyba jednak ankieta mówi sama za siebie :)

Tytuł: NIE !!!
PostNapisane: 29 cze 2005 19:39 

normlanie to takie coś byłoby bez sensu, przecież pewne tematy (może i przestarzałe) ale ktoś napisał i jest to jego (to troche przegięcie) ale to jego praca intelektualna :) posty są juz napisane i nie powinny być kasowane ot tak sobie, tworzymy to już od pewnego czasu i to co tutaj jest jest bardzo wielką "kopalnią" wiedzy i takich tam... wiec jestem kategorycznie przeciwny (za takie myślenie przestałem być webmasterem pewnej strony - ale za nieugięte myślenie sie płąci - jestem DUMNY) każdy coś wniósł do tego forum (mądre albo głupie wypowiedzi ale wniósł) i powinno być jak jest, jak ktoś np. ma 10`000 postów i teraz np. skasujemy ileś tam wątków / postów to człowiek może się okazać żę wniósł dużo ale ostanio mało pisał i sie takiego gościa troche obniży w rankingi - GŁUPOTA

swoje zdanie wyraziłem... :)

Strefa czasowa: UTC + 1